5.2.09

ΠουπίνιαΖωντανά

It don't mean a thing if it ain't got THAT swing
Αναρωτιέμαι είμαστε έτοιμοι να τα δεχτούμε όλα τούτα; Διαδραστικότητα στο full, αμεσότητα σχεδόν στα όρια του αυθορμητισμού, πραγματικά αυθεντική μουσική από πολύ ταλαντούχους ανθρώπους που το χαίρονται – δεν δουλεύουν… Και, όχι δεν είναι το θέμα ότι σε ταξιδεύουν στη μαγική belle époque, όχι! Είναι που στη σερβίρουν σα δεδομένο! Τυχαίνει απλά εσύ να μη φοράς φανταχτερό καπέλο και φουρό στην άκρη της πολύ ~ μα πάρα πολύ ~ κοντής σου φούστας!!! Και το Gazarte δεν είναι κακόφημο καμπαρέ σε κάποιο σοκάκι της Μονμάρτης… και δεν είναι γεμάτο από καπνό και τσαχπινογαργαλιάρες πόρνες που ψαρεύουν την ευτυχία με καθετή! Και αυτό, απλά τυχαίο!!!

Είναι τόσο απόλυτη η μουσική τους, το κέφι και το ταλέντο τους που αρκούν για να νιώσεις εκτός εποχής! Αμέ, ακόμα κι εσύ, με τα ψευτοκουλτουριάρικα γυαλιά και το επιτηδευμένο ύφος από το μαλλί μέχρι το πατούμενο, ιδίως εσύ…! Που αν και δεν ήξερες τι ήρθες να δεις, κάπου προς το τέλος σε είδα, ξεσπάθωσες, ...άντεεεε τέλος πάντων! Εξαιρετικό live, εξαιρετικός και ο χώρος δεν λέω… αλλά, κοίτααα, μάθε να έχεις έστω την παραμικρή ιδεά για το πού θα δώσεις τα λεφτά σου ένα Σάββατο, ναι;;;

Έτσι, για να είμαστε αντάξιοι τέτοιων ταλέντων που έχουν τη μαγική ιδιότητα να κάνουν το ταξίδι σε άλλες εποχές πραγματικότητα!
Άλλωστε μόλις 2 cd έχουν στο ενεργητικό τους, δεν είναι δα και πολλά:


The Puppini Sisters - Betcha Bottom Dollar (2006)


The Puppini Sisters - The rise and fall of Ruby Woo (2007)

2 σχόλια:

gomena tu xuzuri είπε...

epsaksa sto youtube kommatia tous. ti einai aftes re? ti fonares! kala san emena den einai alla...tromero styl! kala pou yparxoun k tetoia k den kovoume fleves, koilies, kefalia...

BlogBastard είπε...

@ gomena tu xuzuri:
Ομπρός κατέβασε από κανένα κατεβαστήρι και τα cd τους, να τα δεις κωλυόμενα!!! Και στο live έλεγα σιγά μην είναι τόσο καλές... μπουυυυυυ που να' ξευρε η μπασταρδο-αγνωσία μου ότι θα παλεύω να κλείσω την κάτω σιαγόνα από τους μεγαλοπρεπείς λαρυγγισμούς τους!!!
Ααααα και που' σαι, αν έχεις τόσο καλή φωνή, αλλή μία χρειαζόμαστε, εεεεε!!!

*ΚαλήΜαςΜέρα*